Начало > Products > Ритейл > Бански специалитет Вланел
Бански специалитет Вланел
Пилешко мариновано бон филе, обвито в свинско було, подправено с традиционни български подправки и поръсено с червена паприка. Рецептата е вдъхновена от Бански майстор готвач.
Технологията на шоково замразяване (-40 градуса) позволява оптимално запазване на крехкостта и вкусовите качества на пилешкото месо.
-
Опаковка
ЧИНИЙКА -
Тегло кашон
~11 КГ -
Годност
365 ДНИ
-
Тегло Нето
~0.300-0.330 КГ -
Кашони на пале
54 -
Палет тегло
~560 КГ
Опаковка
ЧИНИЙКА
Тегло Нето
~0.300-0.330 КГ
Годност
365 ДНИ
Тегло кашон ~11 КГ
Кашони на пале 54
Палет тегло ~560 КГ
Суров Вариант
Сготвен Вариант
Полезна информация
Начин на приготвяне
Може да се приготви на скара, фурна, тиган, дори и на AIR FRYЕR.Инструкция при размразяване
Премахнете опаковката на продукта! В чиния или купа поставете количеството, което желаете и покрийте със стреч фолио, за да не се получи изсушаване на месото! Сложете го в хладилника и след 24 часа ще бъде готово за употреба!Съхранение
Да се съхранява на -18 градуса! Да не се замразява повторно след размразяване!Хранителни стойности за 100 гр.
Калории
498kJ/119kcal
Мазнини
7,7gr
-от които наситени
3,7gr
Белтъци
11,2gr
Въглехидрати
1,4gr
-от които захари
0,7gr
Сол
1,3gr