Бански специалитет

Пилешко мариновано бон филе, обвито в свинско було, подправено с традиционни български подправки и поръсено с червена паприка. Рецептата е вдъхновена от Бански майстор готвач.

Технологията на шоково замразяване (-40 градуса) позволява оптимално запазване на крехкостта и вкусовите качества на пилешкото месо.

  • Опаковка

    ТАРЕЛКА
  • Тегло Нето

    ~0.300-0.330 КГ
  • Годност

    365 ДНИ

Опаковка

ТАРЕЛКА

Тегло Нето

~0.300-0.330 КГ

Годност

365 ДНИ

Тегло кашон ~11 КГ

Кашони на пале 54

Палет тегло ~560 КГ

Полезна информация

Начин на приготвяне

Може да се приготви на скара, фурна, тиган, дори и на AIR FRYЕR.

Инструкция при размразяване

Премахнете опаковката на продукта! В чиния или купа поставете количеството, което желаете и покрийте със стреч фолио, за да не се получи изсушаване на месото! Сложете го в хладилника и след 24 часа ще бъде готово за употреба!  

Съхранение

Да се съхранява на -18 градуса! Да не се замразява повторно след размразяване! 

Хранителни стойности за 100 гр.

Калории 498kJ/119kcal
Мазнини 7,7gr
-от които наситени 3,7gr
Белтъци 11,2gr
Въглехидрати 1,4gr
-от които захари 0,7gr
Сол 1,3gr
Суров Вариант
Сготвен Вариант

Още от нашите продукти

bg_BGBG