Станете наш партньор

    Моля, попълнете формата и свалете продуктовия каталог.

    Бански специалитет Вланел

    Пилешко мариновано бон филе, обвито в свинско було, подправено с традиционни български подправки и поръсено с червена паприка. Рецептата е вдъхновена от Бански майстор готвач.

    Технологията на шоково замразяване (-40 градуса) позволява оптимално запазване на крехкостта и вкусовите качества на пилешкото месо.

    • Опаковка

      ЧИНИЙКА
    • Тегло кашон

      ~11 КГ
    • Годност

      365 ДНИ
    • Тегло Нето

      ~0.300-0.330 КГ
    • Кашони на пале

      54
    • Палет тегло

      ~560 КГ

    Опаковка

    ЧИНИЙКА

    Тегло Нето

    ~0.300-0.330 КГ

    Годност

    365 ДНИ

    Тегло кашон ~11 КГ

    Кашони на пале 54

    Палет тегло ~560 КГ

    Суров Вариант
    Сготвен Вариант

    Полезна информация

    Начин на приготвяне

    Може да се приготви на скара, фурна, тиган, дори и на AIR FRYЕR.

    Инструкция при размразяване

    Премахнете опаковката на продукта! В чиния или купа поставете количеството, което желаете и покрийте със стреч фолио, за да не се получи изсушаване на месото! Сложете го в хладилника и след 24 часа ще бъде готово за употреба!  

    Съхранение

    Да се съхранява на -18 градуса! Да не се замразява повторно след размразяване! 

    Хранителни стойности за 100 гр.

    Калории 498kJ/119kcal
    Мазнини 7,7gr
    -от които наситени 3,7gr
    Белтъци 11,2gr
    Въглехидрати 1,4gr
    -от които захари 0,7gr
    Сол 1,3gr

    Още от нашите продукти